administratie_nouens_media__administratieU heeft een eigen bedrijf, u heeft het druk met het uitvoeren van de werkzaamheden, besprekingen met klanten en de acquisitie ten behoeve van nieuwe opdrachten. En o ja, dan hebben we ook nog de administratie die moet gebeuren! Als snel wordt de administratie het ondergeschoven kindje van de betaalde opdrachten, maar voor u het weet heeft u geen idee meer hoe u er financieel voor staat of nog erger, de werkzaamheden worden wel uitgevoerd maar nooit of misschien weken later pas gefactureerd.

Gevolg is veelal dat de administratie in de avonduren, of misschien zelfs nachtelijke uurtjes, bijgewerkt wordt. Of het weekend zal opgeofferd moeten worden. Kortom, de administratie is te veel voor u, maar te weinig om een werknemer voor in dienst te nemen.

Herkent u dit? Nouens Media & Administratie neemt u graag de dagelijkse administratie uit handen tegen een aantrekkelijk tarief. Deze dagelijkse administratie bestaat uit het boeken van in- en verkoopfacturen, bankafschriften en de verzorging van facturering en debiteurenbeheer. Hierbij is samenwerking met uw reguliere boekhouder of accountant uiteraard geen probleem. Zo bent u ervan verzekerd dat uw administratie altijd op orde is en u altijd kunt beschikken over de laatste bijgewerkte overzichten.

Heeft u interesse? Nouens Media & Administratie vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden op administratiegebied!

 Copyright 2010-2020 © Nouens Media & Administratie