Voor het verzorgen van uw boekhouding door Nouens Media & Administratie kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. U kunt er voor kiezen de boekhouding op locatie uit te laten voeren of u levert uw administratie aan en het wordt in huis verzorgd. Binnen de dagelijkse boekhouding valt het boeken van in- en verkoopfacturen, het boeken van uw bankafschriften en eventueel de verzorging van uw betalingen in overleg met u.

Voor de verzorging van uw boekhouding op locatie spreken we een frequentie af. U zorgt dat alles overzichtelijk verzameld wordt. Op een afgesproken tijdstip wordt de boekhouding bij u op kantoor verzorgd. Hierbij is het voordeel dat u altijd inzicht heeft in uw eigen administratie.

Kiest u ervoor de boekhouding niet op locatie te laten verzorgen? Dit begint met een gesprek waarin besproken zal worden hoe deze administratie eruit moet zien. Welke informatie wilt u uit uw administratie kunnen halen? Hierna wordt de basisadministratie opgezet. Daarna levert u op afgesproken reguliere tijden de administratie aan bijvoorbeeld per post of email. Dit wordt verwerkt in het boekhoudprogramma waar Nouens Media & Administratie mee werkt. Zodra de boekhouding is verwerkt worden overzichten uitgedraaid en aangeleverd, zodat u zelf ook inzicht in de administratie blijft houden.

Meer weten over alle mogelijkheden? Nouens Media & Administratie vertelt u er graag alles over!

 Copyright 2010-2020 © Nouens Media & Administratie