marion_nouens_verhoeven_nouens_media_administratieMag ik mij even voorstellen? Ik ben Marion Nouens-Verhoeven, geboren en getogen in Amsterdam en tegenwoordig woonachtig in Oudewater met mijn man. In 2000 ben ik gaan werken bij een reclamebureau in Stolwijk als telefoniste en administratief medewerkster.

Ik ben zo'n 10,5 jaar werkzaam geweest bij dit bedrijf en heb mij in de loop der jaren in deze bedrijfstak mogen ontwikkelen tot een multifunctionele medewerker. Zo is mijn takenpakket uitgebreid met het verzorgen van het drukwerk, projectadministratie, waarna boekhouding volgde om uiteindelijk ook mediaplanning tot mijn dagelijkse taken toe te mogen voegen.

In april 2010 is door bedrijfsomstandigheden een einde gekomen aan dit dienstverband. Ik heb de werkzaamheden alle jaren met veel plezier uitgevoerd en fijn samengewerkt met mijn collega's. Nu stond ik voor de keuze om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van een eigen bedrijf of het zoeken van een baan. Ik heb gekozen voor het eerste!

Dankzij het netwerk wat ik in de loop der jaren opgebouwd heb en de samenwerking met oud collega's kunnen wij onze klanten een compleet pakket aanbieden.

Ik sta dan ook graag voor u klaar in alle aspecten binnen, maar ook buiten, de dienstverlening van Nouens Media & Administratie!

 Copyright 2010-2020 © Nouens Media & Administratie