In verband met feestdagen als Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren worden vaak verschijningsdata en deadlines van en voor veel media aangepast.

Houd hier rekening mee met de planning van uw campagnes!

Lees meer: Gewijzigde data rond feestdagen

Vanaf 5 maart wordt 'Sir Edmund' van de Volkskrant verfraaid. De wekelijkse bijlage is een 'must read' voor geïnteresseerden in wetenschappelijke trends, literatuur en technologie.

Lees meer: Nieuw formaat 'Sir Edmund' van de Volkskrant

Ster-Gouden-Loeki

De winnaar van de Ster Gouden Loeki 2015 is 'Meneer Van Dalen neemt afscheid' van Albert Heijn. Het is de eerste keer in 21 jaar dat Albert Heijn er met dé publieksprijs voor reclame vandoor gaat. Adverteerder en reclamebureau TBWA\NEBOKO ontvingen de prijs uit handen van Sabine van Aken, communicatiedirector bij Ster.

Lees meer: Eerste Ster Gouden Loeki voor Albert Heijn na recordaantal nominaties

Kamer-van-Koophandel

Kamer van Koophandel heeft het bericht ontvangen dat er mensen zijn die zich uitgeven als KvK-medewerkers. Deze mensen die in duo’s opereren en in sommige gevallen een KvK-hesje dragen, proberen door een babbeltruc bij u binnen te komen. Ga hier alstublieft NIET op in, deze mensen zijn NIET van de Kamer van Koophandel. Mocht een medewerker van de Kamer van Koophandel bij u aan de deur komen dan zal hij of zij zich altijd legitimeren met een pasje.

Lees meer: Wees alert op nep-KvK-medewerkers

De Eerste Kamer heeft dinsdag een wet aangenomen die ondernemers beter beschermt tegen oneerlijke handelspraktijken en acquisitiefraude zelfs strafbaar maakt. De Fraudehelpdesk heeft zich de afgelopen jaren ingespannen om deze wet tot stand te laten komen. Dankzij de nieuwe regels wordt het voor fraudeurs bijvoorbeeld lastiger om ondernemers via een spookfactuur een ongewenste dienst aan te smeren.

Lees meer: Acquisitiefraude straks eindelijk ├ęcht strafbaar

 Copyright 2010-2020 © Nouens Media & Administratie