verspreiding2_nouens_media__administratieHeeft u al eens gedacht aan het verspreiden van uw reclameboodschap via de brievenbus van uw doelgroep? Zowel geadresseerde als ongeadresseerde verspreiding zijn prima middelen om consumenten en de zakelijke markt te bereiken. Er zijn landelijke maar ook regionale mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk een selectie te maken, zodat er niet breder verspreid wordt dan in uw geval noodzakelijk is.

Voor verspreiding van uw folder of brochure zijn vele mogelijkheden. Zo kan er ongeadresseerd verspreid worden, ingestoken in de lokale huis-aan-huis krant, in een sealbag, via TNT bij de post of door vrijwilligers en verenigingen. Daarnaast is het mogelijk om geadresseerd te verspreiden naar een bestaand relatiebestand of kunnen adresbestanden opgekocht worden. Tevens is het ook mogelijk geadresseerd te laten verspreiden.

Bij de meeste vormen van verspreiding is het mogelijk een doelgroep te selecteren. De selectiegegevens worden vastgesteld door diverse enquêtes die men jaarlijks ontvangt. De resultaten van deze enquêtes worden zo verwerkt dat ze ingezet kunnen worden om doelgroepen te bepalen.

Nouens Media & Administratie adviseert u welke vorm het beste is om uw reclameboodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen en regelt dit voor u van begin tot eind. Dat wil zeggen dat niet alleen de verspreiding voor u verzorgd wordt, maar ook het drukwerk inclusief de opmaak kunnen door Nouens Media & Administratie geregeld worden.

Heeft u interesse in het verspreiden van een reclameboodschap of -uiting? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 Copyright 2010-2020 © Nouens Media & Administratie